• INFO EINDSHOWS 17 en 18 JUNI 2017
   
  Kaartverkoop:
  De kaarten zijn vanaf vrijdag 2 juni te koop. Kaarten voor de show kosten € 8,00. Voor kinderen t/m 3 jaar is de toegang gratis, mits ze op schoot zitten. We houden geen kaarten apart.
  Dit jaar hebben we passepartout kaarten, deze kosten € 22,00. Je hebt dan toegang tot elke show. De kaarten worden op naam geschreven, en zijn niet overdraagbaar. Legitimatie aan de deur is verplicht met een passepartout. Er zijn maar een beperkt aantal passepartout kaarten verkrijgbaar.
  De kaarten zijn te koop aan de balies van onze dansscholen.

  JE KUNT BIJ ONS NIET PINNEN!

  De zaal is 15 minuten voor aanvang van de shows open. Kaarten zijn ook aan de deur bij de shows te koop. Tenzij de show is uitverkocht, maar dat is tot nu toe nog nooit voorgekomen. (je kunt niet pinnen)
   
  Alle shows zijn in Cultureel Centrum/Zwembad H20 te Harmelen, De Uithof 1/Groenendaal 2
   
  Toeschouwers let op! Het wordt altijd heel erg warm in H20 dus kleed je zo luchtig mogelijk!
   
  Deelnemers mogen niet in de zaal tussen hun optredens door. Op een groot scherm in de hal kunnen ze de show volgen.
    
  Hulpmoeders:
  Tijdens de eindshows kunnen we niet zonder de hulp van een aantal moeders. Als je wilt helpen achter de schermen met omkleden geef dit dan door via info@saskiasdansschool.nl. Als hulpmoeder hoef je uiteraard geen toegangskaart te kopen en als je kind aan het dansen is kan je even de zaal in om het optreden te bekijken. Het is ook mogelijk om op de dag te komen helpen wanneer je dochter/zoon zelf niet optreedt en dan krijg je een toegangskaart voor de dag waarop je kind wel danst.
   
  Kleding:
  Alle dansers krijgen tijdens de show danskleding aan van de dansschool. Iedereen moet wel eigen basiskleding meenemen (behalve schoolgroep 1-2 (zaterdaggroep Woerden en vrijdaggroep Harmelen), die hoeven alleen schoentjes mee te nemen. De kleuters graag 2 vlechten in het  haar als het haar hier lang genoeg voor is.

  De basiskleding die iedereen aan moet hebben: zwarte legging, zwarte skinny of dans/joggingbroek. Zwart strak hemd. Dansschoenen/sneakers. Schoenen zoveel mogelijk wit. Dit mogen gewoon witte katoenen gympjes zijn van bijvoorbeeld Scapino. Mocht witte schoenen echt een probleem zijn dan graag zwart. De zwarte kleding hoeft geen logo van de dansschool te hebben, het mag wel. Mochten er nog andere kledingwensen zijn dan wordt dat in de les besproken (bij de oudere meiden).

  Zorg dat je een grote herkenbare tas bij je hebt waar je je eigen kleding/spullen in kunt doen. Gebruik je in de show eigen kleding met het logo van de dansschool, zet dan je naam in je kleding. Moeders van kleine kids let op! Neem niet de kledingtas van je kind mee de zaal in, want sommige kids worden na hun optreden omgekleed in hun 2e outfit. Neem ook iets te drinken/eten mee in je tas. De kinderen kunnen in de pauze hun ouders opzoeken. Het zou fijn zijn als de kleine kids in de pauze geen ijsjes eten, doe dit svp na de show. Anders zit onze kleding onder de ijsvlekken.
   
  Video compilatie:
  Is dit je eerste eindshow bij Saskia’s Dansschool? Dan kan je hier een compilatie bekijken van een zaterdagavondshow via deze directe link: https://www.youtube.com/watch?v=4CFweFGpoxg op YouTube te vinden: Saskia’s Dansschool Saturdaynight Show 2014
   

  Einde seizoen:
  Na de eindshows is er nog 1 week dansles om het seizoen gezellig met elkaar te kunnen afsluiten. De sportlessen gaan hierna nog wel gewoon door. In de zomervakantie draaien we een aangepast sportrooster.
   
  Ten slotte willen wij onze SPONSORS bedanken. Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij de toegangsprijs laag houden:
   

   
  ** DEURHOF & BOERE voegersbedrijf **
   
  ** TMB DE VORMGEVERS **
   
  ** ANS DE WIJN WONINGEN BV **

  ** AUTOBEDRIJF AD Ter Horst Harmelen **
   
  ** NAVANO Sieraden  **

   
  ** Atelier P72 **
   
  ** Nagel- en beautysalon STRALEND **

    
   

                                                                     SUPER BEDANKT !!!!