• Septembermarkt 2017

   

  Op 2 september zullen we weer optreden bij de Septembermarkt.  Alle recreatiegroepen uit Harmelen doen hier aan mee, aangevuld met selectiegroepen.

  Informatie omtrent het optreden:
  - Ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Na het verzamelen en omkleden op de dansschool lopen de ouders zelf met hun kids naar het plein. De kinderen mogen direct na het optreden met hun ouders terug naar de dansschool om zich weer om te kleden. De deur van de dansschool blijft open, je kunt je spullen in de dansschool laten liggen. Graag onze danskleding na het optreden direct inleveren.
  - Kleding zelf regelen groep 1-2/kleuters: alleen gympjes en 2 vlechtjes in
  - Kleding zelf regelen alle andere groepen: witte gympen, zwarte broek/legging. Als er nog andere kleding eisen zijn dan hoor je dat in de les.
  - Op 28 augustus starten onze lessen weer. We hebben dus 1 week om ons in de lessen voor te bereiden voor het optreden. Ben je niet aanwezig in deze les, dan kan je niet meedoen met het optreden bij de septembermarkt (met uitzondering van kleuters en groep 3-4 basisschool).
  - Ga je dit seizoen van groep wisselen en wil je met je oude groep optreden tijdens de septembermarkt, dan moet je bij je oude groep aanwezig zijn tijdens de eerste lesweek om mee te kunnen oefenen. Check hiervoor het lesrooster op onze website.
  - Als in de les blijkt dat er te weinig mensen uit de groep mee kunnen doen met het optreden, dan zal het optreden van de desbetreffende groep niet doorgaan.

  * Blok I - 11.45-12.15 uur *
  Deelnemers:
  Factory Flow, Factory Dropzz, B-Boyzz, groep 15 jr eo (donderdag), schoolgroep 5-6 (dinsdag), schoolgroep 3 mddlbaar(dinsdag), schoolgroep 1-2 (woensdag), groep 8/Brugklas (woensdag), schoolgroep7 (dinsdag), schoolgroep 2-3 mddlbaar (donderdag).
  Alle deelnemers rond 11.30 uur aanwezig in dansschool in Harmelen om om te kleden.

  * Blok II - 12.45-13.15 uur *
  Deelnemers:
  Factory Frizzle, Factory Cookiezz, Factory Funniezz, Factory Chickiezz, Brug/2e klas middelbaar (maandag), 16+ groep (vrijdag), Schoolgroep 8 (maandag), Schoolgroep 3-4 (woensdag), Groep 3-4 middelbaar (dinsdag), schoolgroep 7-8 (vrijdag), schoolgroep 5-6 (woensdag), 
  Alle deelnemers rond 12.30 uur aanwezig in dansschool Harmelen om om te kleden.

   

  Wij wensen iedereen alvast een gezellige septembermarkt!