Zumba/Dancefitness

De leukste Zumba/Dancefitness lessen volg je bij ons! Dancefitness liefhebbers uit de wijde omgeving komen speciaal voor onze energieke en originele lessen. Op ons Youtube kanaal kan je onze populaire choreo’s vinden, deze worden dan ook vaak gebruikt door andere docenten. In onze lessen ligt de lat niet zo hoog als in onze video’s, we vereenvoudigen de choreo’s meestal. We vinden het belangrijk dat iedereen zich lekker kan uitleven en zich prettig voelt in de lessen. Onze docenten maken van elke les een feestje. Zonder dat je het in de gaten hebt verbrand je veel calorieën en zet je je spieren flink aan het werk.

Image

PowerShaker, workout met gebruik van XCO-trainers

In deze les geen danspasjes, maar wel fun gegarandeerd. In de les maken we gebruik van de XCO-Trainer. Dat is een buis gevuld met grit, wat heen en weer beweegt bij elke beweging die je maakt. Hierdoor krijgen je spieren en met name het bindweefsel een extra mechanische belasting. Door de training met de XCO krijg je meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel en dus een strakker lichaam. Het is de ultieme workout voor buik- rug- en armspieren. Uiteraard worden ook de nodige calorieen verbrand. De gewrichten worden niet belast door het trainen met de XCO, vandaar dat deze training niet blessure gevoelig is. Omdat er buizen in verschillende maten zijn, kan iedereen op zijn eigen niveau trainen. De hele workout is op muziek om de oefeningen te ondersteunen. We hebben een demo filmpje gemaakt van onze PowerShaker workout. Je kunt hem hier bekijken:

Keep-Fit

Keep-Fit is een stevige workout met eenvoudige aerobics danspassen op opzwepende muziek. We werken aan het verbeteren van de conditie en spierkracht. Delen van de les zijn high-impact, dat betekent dat er ook gesprongen wordt in de les. Ook de buik-, bil- en beenspieren worden niet vergeten in de les. Regelmatig werken we met elastieken, steps en gewichten.

Image

Body&Balans

De Yoga, Tai Chi en Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Door een zorgvuldig gestructureerde serie van van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creeeren een fijne workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Deze les is erg geschikt voor iedereen die veel achter de laptop zit. Het versterkt spieren in rug, buik, nek en schouders. Je verbrandt calorieën en vermindert stress. Body&Balans is voor iedereen op elk niveau te volgen.

Image